Mode

Ben jij een echt meisjes-meisje, en hou je van mode spellen? Of speel je graag met poppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Speelkameraad.nl biedt de beste mode spellen, speciaal voor jou uitgekozen. Niet alleen bieden wij spellen aan voor de jongere meisjes, maar ook zeker voor de oudere meisjes. Mode spellen bestaan grotendeels uit dress-up games. Bij dit soort spellen krijg je een model voor je te zien. Je krijgt vervolgens verschillende kledingstukken die je naar je eigen smaak moet aandoen bij het model. Maar dat is niet het enige wat je kunt doen bij mode-spellen. Er zijn veel meer dingen om te ontwerpen, zoals een mooie tas of een leuk paar schoenen. Deze kun je dan helemaal aanpassen naar eigen smaak. Ontwerp je eigen unieke outfit en laat je model schitteren op de catwalk!

Artikelen

Elegante Wedding

Categorie: Mode / 08-04-2014 11:56

Altijd al op zoek willen gaan naar een trouwjurk? Dan is Elegant Wedding hét spelletjes voor jou. Kies het kapsel, kies de handschoentjes, de accessoires en natuurlijk de jurk! Ook de schoenen zijn naar je eigen keuze. Hoe wil jij er uit zien op je bruiloft? Speel Elegant Wedding en probeer de mooiste bruidslooks!

Lees meer...

Mode Ontwerper Wereldtour

Categorie: Mode / 08-04-2014 11:50

Bij dit spel ben jij de mode ontwerper achter de schermen. Jij moet er voor zorgen dat jouw modellen de beste en de mooiste van de catwalk zijn. Je krijgt in het begin van het spel een keuze, kies je voor een ticket naar Londen, Tokyo, Parijs of New York? Na het kiezen van een ticket zul je naar de gekozen locatie reizen. Hier krijg je dan de

Lees meer...

Elegante Wedding

Meer info
Goodgame Caf´┐Ż

Meer info
Pizza bakken 2

Meer info