Gokkasten

Geplaatst op: 21-07-2016

Gokkasten hebben een lange historie in Nederland. Je kent de speelautomaten vast wel. Uit de speelhal of uit het café of cafetaria bij je om de hoek. Al tientallen jaren behoren ze bij de vaste inrichting. En niet zonder reden. Als je erop let zie je dat er bijna altijd wel iemand op de gokautomaat aan het spelen is. Regelmatig rinkeld het muntgeld dat uit de gokkast valt als winst. En dat is precies het sterke punt van het spel. Een gokkast zal altijd en regelmatig eem winst uitkeren. Je kans op een uitbetaling is redelijk hoog. Echter dit betekend nog niet dat je winst behaald. Want vaak zijn het kleine winsten.

Online gokkasten

Online heb je ook de mogelijkheid op een gokkast te spelen. Al een tiental jaren zijn er fun gokkast aanbieders als Eurocazino, jackpotslotty of fruits4real waar je een klassieke gokkast uit de speelhal kunt spelen. Alleen dan als digitaal spel. Met nep credits, maar als je wil ook met echte inzetten (zie voor een handig overzicht  van gokkasten.info). En dat maakt online spelen ook direct inteessant. De kans op winst is online namelijk een stuk groter dan op de gokkast bij jou om de hoek. Neem dit maar eens in beschouwing: Er is geen fysieke kast nodig, dus geen huur of koop kosten. Er is haast geen onderhoud. Er is daardoor veel meer van je inleg voor handen om weer terug uit te keren. Een grote plus dus voor de online spellen.

Spelen met echte credits

Spelen op een online gokkast is eenvoudig. Als je gratis wil spelen hoef je alleen maar een titel aan te klikken en het spel kan vrijwel direct starten. Wil je met echte credits spelen, dan dien je een spelersaccount aan te maken. Hoe dit werkt hangt af van de spellijn. Echter wijst dit zich meestal vanzelf. Na het aanmaken van het spelersaccount kun je een bedrag op je spelersaccount storten. Een echte inzet hoort er natuurlijk ook bij. Nu kunnen ook je winsten worden bijgehouden en kun je je uitbetaal gegevens achter laten. Het is echt heel eenvoudig en iedereen zal het lukken. Heb je vragen dan kun je die bij de helpdesk stellen. Normaal heb je binnen enkele uren antwoord. Een online gokkast uitproberen? Kijk op het portaal gokkast.pro voor een gokkasten klassieker of speel nu direct bijvoorbeeld dit spel:

Beroemde Date

Meer info
Goodgame Caf´┐Ż

Meer info
1 tegen 100

Meer info